I am not hard like iron, but hard like a diamond. The hardness of a diamond is part of its usefulness, but its true value is in the light that shines through it

BKS Iyengar, Light on Life

Enetimer I Yoga & Meditation I Individuelt program I Coaching I Jyotish I Mentoring af læreraspiranter

Invester i dig selv, dit velbefindende og øg din åndelige, fysiske og mentale styrke og ståsted med rod i Iyengar yoga (hatha yoga), meditation og yoga filosofi. Øg dit professionelle og personlige lederskab med afsæt i dit liv – både personligt og på arbejde gennem 1:1 lederforløb:

 

 1. Jordforbindelse. Få afklaret dine værdier, mål og behov og træn teknikker, der understøtter dig i at forankre det yderligere i dit liv gennem: Dit personlige Iyengar yoga program, meditation og arbejde med åndedrættet. Forløb over 10, 15 eller 20 gange, i sessioner af 2 timers varighed

  1:1 med Tine
  – i naturen eller inde, efter aftale
  Kontakt
  Tine på – 6127 2950, hvis du vil vide mere

   

  2. Genforbind. Genforbind, genoplad og genvind dit indre fodfæste efter længere erhvervsmæssig overbelastning eller stress gennem: Nænsom rolig eneundervisning i genopbyggende, restorative yogastillinger, vejrtrækning og meditation, kombineret med dialog

  1:1 med Tine –
  i naturen eller inde, efter aftale
  Kontakt
  Tine på – 6127 2950, hvis du vil vide mere

  3. Seed. Så et frø til ny vækst ved at stille skarpt på et tema i dit personlige lederskab og liv, som du gerne vil undersøge, styrke eller lære at acceptere, leve og vokse med gennem, – baseret på dine vilkår og behov, med udgangspunkt i: dialog, dit arbejde med Iyengar yoga, åndedræt og meditation som understøttende teknikker.

  Tema eksempler: Styrk dit personlige lederskab, Fokus på dit energiregnskab, Styrk naturens plads i dit liv, Genfind din råstyrke, Genfind din kreativitet, Født påny – hvem er jeg?, Compassion i centrum, Nærvær som livsstil, Accept af livets katastrofer, Et liv i sandhed…

1:1 med Tine – i naturen eller inde, efter aftale
Kontakt
Tine på – 6127 2950, hvis du vil vide mere

Jyotish – østlig astrologi. Dit forløb kan understøttes yderligere af en eller flere jyotish konsultationer (østlig astrologi) med henblik på at få klarlagt særlige fokus emner med central betydning for dit liv og dine valg.

Hør hvordan andre ledere har benyttet denne mulighed og draget stor fordel af det.

Yoga enetimer & Individuelt yoga program til din hjemmepraksis

Til dig, der ønsker at:

 • arbejde individuelt – f.eks. med en skade, søvnproblemer, stress, etc.
  fordybe dig, og få lavet dit eget yoga program, som du selv kan lære at praktisere på egen hånd 
  nyde RO-en og fordybelsen ved at modtage eneundervisning
 • Pris – enetime (60 min) – 875
 • Pris – enetime med program lægning – 1300

Læs mere

Med Tine – Book

Also taught in English

Tilmeld og betal
Vedbæk Yoga – Danske Bank – 3409-0010701872 (husk navn) & send din tilmelding til tinekramp@vedbaekyoga.com 

Meditation – enetimer eller for grupper 

Her bliver du guidet individuelt i hvordan du kan finde mere RO, GLÆDE og INDRE FRED gennem meditation.

Er du begynder, kan det være en fordel med en grundig introduktion samt enkle øvelser for at prøve det af og komme godt i gang – også med en praksis hjemme gennem flere forskellige øvelser. Dette kan enten være et forløb vi aftaler over flere gange, eller en enkelt time.

Er du mere øvet, kan det være, du blot har brug for at løfte din energi ved at meditere sammen – eller tune mere ind på hvordan en stabil meditationspraksis også kan understøtte din daglige yogapraksis – for de to – yoga og meditation – går nemlig hånd i hånd gennem livet.

Forløb for lukkede grupper aftales individuelt med Tine. 

Pris 1 enetime (60 min) – 875

Læs mere

Med Tine – Book

Also taught in English

Tilmeld og betal
Vedbæk Yoga – Danske Bank – 3409-0010701872 (husk navn) & send din tilmelding til tinekramp@vedbaekyoga.com 

Jyotish session – Østlig astrologi – Horoskop

Jyotish er sydøstasiatisk astrologi, forankret i de gamle indiske vediske traditioner. Vi er stolte over at kunne tilbyde dig en  konsultation hos Gitte Bechsgaard, som giver dig rig mulighed for at opnå helt nye, ofte meget præcise, bevægende og understøttende perspektiver på din livssituation, i forhold til f.eks. dine kommende valg og beslutninger – eller nyt blik på hvad dit  livs rejse går ud på. Glæd dig… det er en fantastisk oplevelse. 

Ledige slots næste gang den 24. april 2024 – face to face 

Fødsels horoskop session (Natal horoscope) (45 min) – Pris 1500

Follow-up session (45 min) – Pris 1200

Forløb 3 sessions (a 45 min) – Pris 3000 – Læs mere

Med Gitte Bechsgaard – Book hos Tine på 6127 2950

Consultations also in English

Betaling – til Danske Bank – 3409-0010701872 (husk at skrive fuldt navn) og book tid hos Tine: tinekramp@vedbaekyoga.com 

Lærer aspirant? Her kan du booke tid til mentoring ordning

Ønsker du at uddanne dig til Iyengar yoga lærer? Det er en meget givende proces, der med garanti udvikler dig og dit liv i en meget positiv retning – dog kræver det en meget dedikeret og målrettet indsats igennem flere år. Ofte tager uddannelsen til certificeret Iyengar yoga lærer op til 6 år…. og det kræver, at du har en tilknyttet  Iyengar yoga lærer, der har vilje og evner samt certifikat til at guide dig og være din mentor undervejs.

Du kan høre meget mere om dette ved at kontakte Tine for en samtale herom. Samtalen vil afklare dine eventuelle muligheder og outline et muligt forløb mhp at komme i gang.

Er du allerede i gang med en læreruddannelse sammen med en mentor, har du også mulighed for at booke supplerende enetimer med Tine mhp støtte til at arbejde med pensum og din forberedelse til assessment. 

Pris – efter aftale 

Med Tine – kontaktes på telefon 6127 2950

Also taught in English

Det siger vores elever

Hvor heldig kan man være?

Først et yoga – kunst retreat i Indien med intense oplevelser for alle sanser.

Senere et yoga – papirkursus i Frankrig med fordybelse i håndlavet papir, en utrolig meditativ proces.

Fælles for begge var vidunderlig yoga i smukke omgivelser – inspiration og udfordringer på det kulturelle plan, og ikke mindst ideelle rammer for dejligt samvær med skønne og spændende kvinder, hvoraf flere er blevet tætte bekendtskaber.

To uforglemmelige retreats, arrangeret af Tine.

Det bliver ikke bedre.

 

Lone – elev siden 2015

Jeg deltog i et skønt, opbyggende meditativt yoga retreat i efterårsklædte, løvfalds-Tisvilde.

Efter en ekstra travl arbejdsperiode var retreatet balsam for både krop og sjæl

Tak til Tine, fordi jeg fik mulighed for at deltage i en smuk, lærerig og inspirerende weekend, hvor der var god tid og ro til guidning i yoga stillingerne, og rum til at udvide min yoga horisont 

 

Mit ord, som jeg tager med mig videre fra retreatet er:

 

FREDFYLDTHED

 

Henriette S, efterår 2022