This practice of yoga is to remove weeds from the body
so that the garden can grow

BKS Iyengar, Light on life

Program I Events I Workshops
– baseret på Yoga og andre vediske traditioner

Vores events er unikke, f.eks. særlige yoga workshops, foredrag, forløb ift. tema, meditation, etc. Alt sammen møntet på at skabe gode, opbyggelige, lærende, nærende oplevelser for dig som elev i vores yoga community eller som leder i en ledergruppe – for krop, psyke og sjæl. Rent ud sagt: nyt perspektiv på livet…. og nye, eksperimenterende måder ind i din personlige og professionelle ledelsesstil og adfærd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden, og hold dig opdateret om vores program.

For køb af gavekort – kontakt Tine på 6127 2950

Leder cirkel I Seed retreat I Sæt tid af sammen, skab rum for… at det vigtige i jeres lederskab og arbejdskultur kan få plads og leve – NYT

Leder cirkeler (også kaldet Seed retreats) er…
Skræddersyede, interaktive events for ledergrupper, der ønsker at fordybe sig i et bestemt tema, begreb eller værdi – og folde det ud, give det plads og skabe rum for, at det kan leve og få den rette mening i jeres lederskab, fællesskab og arbejdskultur.

Solid forankring kræver integration på mange planer, og det har i muligheden for her. Sæt tiden af til at udforske og fordybe jer sammen, og hjemtag det fulde ejerskab og embodiment gennem ny fælles forbundethed og dyb fælles refleksion i jeres gruppe.

Tema og konkret tilrettelæggelse aftales indbyrdes
– baseret på hvad i oplever er presserende i jeres arbejdskultur eller i lederskabet. Det kan f.eks. være i forbindelse med implementering af ny strategi, hvor der anvendes nye begreber til at understrege en ny ønsket adfærd, retning, mål eller lign.

Tema-eksempler
Hastekulturen, Nærvær, Compassion, Venlighed, Klarhed, Enkelhed, Ligetil-hed, Kærlighed, Tillid, Tryghed, Ansvar, Tydelighed, Mod, Styrke, Udvikling, Naturlig, Sårbarhed, Rummelighed, Plads, Lytning, Stilhed, Alignment. Eller et andet begreb, I selv vælger.

Enkelte ledergrupper har også udfoldet mere abstrakte begreber som ‘White Space’ og ‘Less is more’ (for at bryde med hastekulturen)… med stor succes, – og har derved opnået en reel fornemmelse af, at de sammen har opnået helt nye bevidsthedsniveauer, øget energi og forbundethed.

Varighed & sted
Fra 4 timer til 5 dage – udført i naturnært miljø, og faciliteret og undervist gennem en kombination af hatha yoga the Iyengar yoga way, meditation, åndedrætsteknikker, filosofi, dialog former (f.eks. protreptikken, som er udviklet af Aristoteles) og refleksion.

Pris
Efter aftale

Med Tine – kontakt på +45 6127 2950

Also taught in English

Fyraftensyoga med fælles spisning og ernæringsforedrag
NYT

Slut dagen eller ugen af med sund nærende fællesyoga og -grøn bæredygtig middag i kreative omgivelser med ild i brændeovnen. Saml din egen gruppe og meld dig på nu.

Dette retreat er møntet på grupper, der gerne vil dyrke fællesskabet, venskabet, nærværet og lave yoga sammen inden i indtager et sundt, delikat, vegetarisk fælles-måltid i kreative omgivelser – krydret med et 30 minutters foredrag og debat om den seneste viden indenfor sund, grøn kost og ernæring.

I yogaklassen fra kl 16:30 – 18 arbejder vi med naturens 5 elementer; i stående stillinger og drej (tvists) – så din forbrænding (indre ild, agni) aktiveres. Vi slutter af med en dyb meditativ afspænding. Medbring egen yogamåtte.

Kl 18:30 samles vi til fælles middag, nøje tilberedt af Celine, som præsenterer måltidet, og også lidt senere holder et lille indlæg, hvor hun deler den nyeste viden indenfor bæredygtig, grøn ernæring.

Celine er Bachelor i Fødevarer og Ernæring fra Københavns Universitet, Science, og er særligt optaget af krydsfeltet mellem ayurvedisk- vs. den nyeste vestlige viden om sund kost og ernæring – og tarmenes (gut microbiome) påvirkning af den menneskelige hjerne. Og ikke mindst – hvorfor det er så vigtigt at spise sundt, grønt og bæredygtigt nu – og du får tips til at leve sundere og grønnere! 

Maks 8 deltagere – Book din gruppe ind 

Sted: Keramikværkstedet, Vedbæk eller efter aftale

Datoer – Efter aftale – fra 16:30 – 21:00

Pris –  Efter aftale – afhængig af aftalt menu (3 muligheder) 

Med Tine – Book

Also taught in English 

Det siger vores elever 

Hvor heldig kan man være?

Først et yoga – kunst retreat i Indien med intense oplevelser for alle sanser.

Senere et yoga – papirkursus i Frankrig med fordybelse i håndlavet papir, en utrolig meditativ proces.

Fælles for begge var vidunderlig yoga i smukke omgivelser – inspiration og udfordringer på det kulturelle plan, og ikke mindst ideelle rammer for dejligt samvær med skønne og spændende kvinder, hvoraf flere er blevet tætte bekendtskaber.

To uforglemmelige retreats, arrangeret af Tine.

Det bliver ikke bedre.

 

Lone – elev siden 2015

Jeg deltog i et skønt, opbyggende meditativt yoga retreat i efterårsklædte, løvfalds-Tisvilde.

Efter en ekstra travl arbejdsperiode var retreatet balsam for både krop og sjæl

Tak til Tine, fordi jeg fik mulighed for at deltage i en smuk, lærerig og inspirerende weekend, hvor der var god tid og ro til guidning i yoga stillingerne, og rum til at udvide min yoga horisont 

 

Mit ord, som jeg tager med mig videre fra retreatet er:

 

FREDFYLDTHED

 

Henriette S, efterår 2022