This practice of yoga is to remove weeds from the body
so that the garden can grow

BKS Iyengar, Light on life

Program I Events I Workshops
– baseret på Yoga og andre vediske traditioner

Her har du mulighed for at melde dig til vores events – det kan være yoga workshops, foredrag, forløb omkring særligt tema, meditation, etc. Alt sammen møntet på at skabe gode, opbyggelige, lærende, nærende oplevelser for dig som elev i vores yoga community eller som leder i en ledergruppe – for krop, psyke og sjæl. Rent ud sagt Nyt perspektiv på livet…. og nye, eksperimenterende måder ind i din personlige og professionelle ledelsesstil og adfærd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden, og hold dig opdateret om vores program.

For køb af gavekort – kontakt Tine på 6127 2950

Leder cirkel I Seed retreat I Sæt tid af sammen, skab rum for… at det vigtige i jeres lederskab og arbejdskultur kan få plads og leve – NYT

Leder cirkeler (også kaldet Seed retreats) er…
Skræddersyede, interaktive events for ledergrupper, der ønsker at fordybe sig i et bestemt tema, begreb eller værdi – og folde det ud, give det plads og skabe rum for, at det kan leve og få den for jer rette mening og betydning i lederskabet, fællesskabet og arbejdskulturen.

Solid forankring kræver integration på mange planer, og det har i muligheden for her. Sæt tiden af til at udforske og fordybe jer sammen, og hjemtag det fulde ejerskab og embodiment gennem ny fælles forbundethed og dyb refleksion i jeres gruppe.

Tema og konkret tilrettelæggelse aftales indbyrdes
– baseret på hvad i oplever er presserende i jeres arbejdskultur eller i lederskabet. Det kan f.eks. være i forbindelse med implementering af ny strategi, hvor der anvendes nye begreber til at understrege en ny ønsket adfærd, retning, mål eller lign.

Tema-eksempler
Nærvær, Compassion, Venlighed, Klarhed, Enkelhed, Ligetil-hed, Kærlighed, Tillid, Tryghed, Ansvar, Tydelighed, Mod, Styrke, Udvikling, Naturlig, Sårbarhed, Rummelighed, Plads, Lytning, Stilhed, Alignment. Eller et andet begreb, I selv vælger.

Enkelte ledergrupper har også udfoldet mere abstrakte begreber som ‘White Space’ og ‘Less is more’… med stor succes, – og har derved opnået en reel fornemmelse af, at de sammen har opnået helt nye bevidstheds niveauer, øget energi og forbundethed.

Varighed & sted
Fra 4 timer til forløb over 5 dage – Altid udført i naturnært miljø, og faciliteret og undervist gennem en kombination af hatha yoga the Iyengar yoga way, meditation, åndedrætsteknikker, filosofi, dialog former (f.eks. protreptikken, som er udviklet af Aristoteles) og refleksion.

Pris
Efter aftale

Med Tine – kontakt på +45 6127 2950

Also taught in English

Det siger vores elever 

Hvor heldig kan man være?

Først et yoga – kunst retreat i Indien med intense oplevelser for alle sanser.

Senere et yoga – papirkursus i Frankrig med fordybelse i håndlavet papir, en utrolig meditativ proces.

Fælles for begge var vidunderlig yoga i smukke omgivelser – inspiration og udfordringer på det kulturelle plan, og ikke mindst ideelle rammer for dejligt samvær med skønne og spændende kvinder, hvoraf flere er blevet tætte bekendtskaber.

To uforglemmelige retreats, arrangeret af Tine.

Det bliver ikke bedre.

 

Lone – elev siden 2015

Jeg deltog i et skønt, opbyggende meditativt yoga retreat i efterårsklædte, løvfalds-Tisvilde.

Efter en ekstra travl arbejdsperiode var retreatet balsam for både krop og sjæl

Tak til Tine, fordi jeg fik mulighed for at deltage i en smuk, lærerig og inspirerende weekend, hvor der var god tid og ro til guidning i yoga stillingerne, og rum til at udvide min yoga horisont 

 

Mit ord, som jeg tager med mig videre fra retreatet er:

 

FREDFYLDTHED

 

Henriette S, efterår 2022