Balance in the body is the foundation for balance in life

BKS Iyengar, Light on Life

Program I Retreats – Yoga & Meditation 

Tilmeld dig vores retreats – møntet på at udvikle dit fysiske, psykiske og sjælelige nærvær – og styrke nærværet på din inderside. Du kan også bestille et lukket retreat til din egen gruppe med en underviser herfra.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden, og hold dig opdateret om vores program.

Køb gavekort ved at kontakte eller booke en samtale med Tine på 6127 2950. 

PROGRAM I 2024

Outdoor meditation – Raadvad
2 timers hverdagsretreats – tirsdage

Sundt forbundet til naturen – I en hektisk hverdag, præget af effektivitet, ambitioner og forandringer, kan vi helt glemme at give os selv tid og mulighed for at finde fodfæste og mærke livet i og omkring os.

Omgivet af naturen – med afsæt i guidede meditationsøvelser, refleksioner, og stilhed træner du din evne til at VÆRE i stedet for at GØRE. I meditationerne, som ligger en tirsdag hver måned, følger du naturens gang slut vinter – sommer. Vi opholder os udendørs uanset vejret. Læs mere om programmet her…

Find hjem i naturen

Programmet er møntet på at give dig indre ro, dybde og perspektiv, mulighed for lade op, finde dig selv og styrke det ståsted, du vælger og handler ud fra – ved at genfinde vejen hjem til dig selv. Du vil måske mærke, at evt stress og pres opløser sig, en følelse af let fylde og forbundethed med livet, samt at vejrtrækningen og naturen får plads.

Kom iklædt tøj efter vejrudsigten, og medbring dit eget gode underlag til at sidde i skovbunden på, samt drikkevarer. Vi sender gerne faktura, hvis din arbejdsgiver betaler.

Sted – Vi mødes ved søbredden, foran Raadvad Kro

Tid Tirsdage fra kl 17-19

Dato  d. 30. april, 28. maj, 25. juni

Pris per gang – 250 dkk, betal på mobilepay 300 918 ved ankomst

Tilmeld – SMS til Tine på 6127 2950

Med Tine

Also taught in English 

For 3. gang skaber vi et unikt, eventyrligt yoga- og kunst retreat til Udaipur, Rajasthan, Indien – med kant. En oplevelse for livet!

Anne, kunstner og medlem af eventyrernes klub, underviser os i kunst i sit atelier, og tager os med på eventyrlige ekskursioner i området… hvor hun klogt trækker på sine indiske kunstnerkontakter. Du vil opleve de mest utrolige ting…

Tine underviser hver morgen i yoga – og guider meditationen sidst på dagen i solnedgang – på tagterrassen med udsigt over Lake Pichola, kendt for sine flydende kongepaladser. Aberne sidder nysgerrigt og følger med på nabotagene, mens tempel klokkerne ringer…. what’s not to like? Her ser du udsigten fra tagterrassen… til morgenyoga

Tema: Skønhed. Verden er fuld af menneskeskabte grusomheder og ubalance i naturen – og vi bliver til stadighed fodret med fotos i medierne af disse dårlige ‘nyheder’. Som en modpol skal vi arbejde med et blik på det skønne i det små – såvel som i det store – og who knows – måske også lede efter skønheden i det mest absurde, Indien kan byde på.

Tilmelding UDSOLGT

Sted Annes arts-in-recidency-palads – Makanne, Lal Ghat, Udaipur, Rajastan, India

Dato 8. – 17. november 2024
Afrejse den 8 . – ankomst i Udaipur den 9. nov. med Air India
Afrejse den 17. nov fra Udaipur via Delhi med Air India incl overnatning – eller med Air Indigo

Pris Annonceret til deltagerne

Undervisere – Anne Vilsbøll (kunst) og Tine Lassenius (yoga)

Tilmeld & Betal
Forhåndstilmelding – indbetal depositum på 2500 dk på Danske Bank – 3409-0010701872 (husk navn) og send besked om din tilmelding incl navn på tinekramp@vedbaekyoga.com. 
Din fulde opkrævning og program følger derefter.

Sommer retreat – Yogaens vej til Self Compassion, Kandestederne, Skagen

Hvad er Compassion? Hvad er forskellen på Compassion og empati? Hvordan mærker og udlever du den? Sæt tiden af til yogafordybelse med Self compassion som omdrejningspunkt. Udforsk, hvordan du gennem din yogapraksis reelt mærker Self compassion udfolde sig på din inderside. I sommerlandet – i den skønneste rene, rå natur. 

Lad RO-en lægge sig som en dyne om dig, og lad yogaen invitere nærværet og fornemmelsen af ekspansiv tid og plads ind i dit indre – til havets larmende brus.

Vi arbejder i vores daglige morgenklasser med klassiske hatha yogastillinger the Iyengar Yoga way, der særligt understøtter din Self Compassion. Udforsker, hvordan vi sammen derigennem kan forankre nye kropslige, mentale og åndelige erfaringer. Programmet varierer fra dag, men temaet Self Compassion består.

Du vil blive støttet og guidet undervejs, afhængigt af din dagsform og yogaerfaring. Alle kan være med – også selvom du ikke har dyrket yoga før. Vi har måtter og alle hjælpemidler på stedet.

Du booker selv dit ophold i sommerhus eller på hotel i nærheden, og klasserne kan tages enkeltvis som daglige morgen drop-in – eller i sammenhæng, som du selv vælger. Du kan supplere med yderligere privat yogaundervisning – både individuelt eller for grupper af min 5 elever.

Booking af supplerende privat undervisning – tidsrum og pris efter aftale – kontakt Tine på 6127 2950

Tid – Yoga drop-in hver dag fra 7:30-8:30

Dato – 14. juli – 3. august 2024

Sted – Hjorths Badehotel, se yogalokalet på fotoet tv – langt ude i hedeklitterne ved Vesterhavet; syd for Skagen. 

Transport – til og fra Aalborg lufthavn kan arrangeres via hotellet. Tog eller samkørsel anbefales – ca 5,5 timer i bil fra Kbh Nord. 

Underviser – Tine Lassenius 

Also taught in English

PROGRAM I 2025

Tema: Styrk din indre natur med fuldmåne yoga på Møn

Den 14. marts 2025 er det fuldmåne, og det fejrer vi med yoga natur retreat på Møn med særligt fokus på månen (på sanskrit Chandra). Husker os os selv og hinanden på – at Vi ER ren, rå natur og en del af en større cyklus. Men det glemmer vi ofte, når hverdagen presser sig på…. På dette retreat fordyber vi os derfor i yoga og naturmeditation – badet i fuldmånens lys dag og nat – og undersøger følgende:

– Hvad sker der rent energetisk, når månen er fuld?
– Hvilke astrologiske (jyotish) temaer relaterer sig særligt til denne forårsfuldmåne?
– Hvordan påvirker fuldmånen vores cyklus og yogapraksis?
– Hvorfor praktiserer vi i Iyengar yoga særligt restorative programmer omkring fuldåne?
– Hvordan hænger fuldmånens påvirkning sammen med natur elementet vand i og omkring os?
– Hvordan virker restorative, genopbyggende yoga stillinger i os?
– Hvilke yoga stillinger er særlige vandstillinger?
– Hvilke helende effekter kan vi særligt hylde og mærke?  

Vi arbejder med hatha yoga – the Iyengar yoga way – og særlige sekvenser af stillinger, som er sammensat efter fuldmånen – med  fokus – bl.a. ardha chandrasana (halvmånestilling) og salamba / nirlamba sarvangasana (skulderstand med og uden stol, variationer, etc).
Vi nyder vores plads og RO i det store yogalokale – og bruger props, når det er nødvendigt. Vi fordyber os i stillingerne og bruger længere tid i hver stilling. Du vil også blive undervist i enkelte åndedrætsøvelser, lidt chanting samt et grant yogafilosofi… Du har god tid til mærke stillingernes effekt på din inderside. Det styrker dit nærvær, giver dig ny grounding og overskud i krop, sind og sjæl.

Vi drager også på daglige guidede natur meditioner, hvor du vil mærke naturen i Møns smukke, rå naturlandskab med udsigt til marker, rigt dyreliv – i gå-afstand til havet – og det daglige, frivillige havdyp fra Hårbølle havns badebro.

… Celine står for den grønne, sunde, mad og deler generøst sin skarpe, faglige viden om sund kost og ernæring.

Derfor: Kys det liv…. Tag to døgn ud til dig selv og en god ven – i yogaens og nærværets tegn på det smukkeste refugie midt i naturen med masser af yoga, meditation, sund mad, nænsomt samvær og dyb søvn. 

Sted: Møn retreat center

Dato:  14. – 16. marts 2025. Fra fredag kl 14 – søndag kl 13:30

Pris – 3990 dk, incl. undervisning, kost og logi i delt dobbeltværelse med bad/toilet på gangen.
Enkeltværelsestillæg + 300 dkk.

Tilmeld dig allerede nu – maks 15 deltagere 

Med Tine Lassenius og Irene Bøggild

Tilmeld og betal
Overfør beløb til Danske Bank – 3409-0010701872 (husk at angive dit navn) & send din tilmelding på mail til tinekramp@vedbaekyoga.com – Husk at specificere dit ønske om enkelt / dobbelt værelse og beregn pris derefter.

Meditativt yoga retreat – Kandestederne 
Bookes for gruppe a min. 8 personer

‘Less is more.’ Dette retreat er tilrettelagt for dig/din ledergruppe/netværksgruppe, der har brug for meditativ fordybelse og yoga ro, refleksion, kontemplation, dyb søvn og natur – som et helle i en travl karriere hverdag.

Vi fordyber os i yoga og åndedrætsteknikker i et roligt tempo, så du kan nå at være i hver stilling med øget opmærksomhed. Vi arbejder med mere aktive stillinger morgen – og med restorative stillinger, åndedrættet og meditation sidst på dagen.
Hver dag er der også indlagt frivillig gåtur i Danmarks måske smukkeste, vilde, rå hedelandskab. F.eks. langs stranden til Grenen, til Råbjerg mile, til Rubjerg kirke…. og du vil blive forkælet til skyerne på det lokale, historiske badehotel, helt ude i klitterne.

Ånd luften in i fulde drag og se forårslyset, som Skagensmalerne så det og malede det. Et ubegribeligt, æstetisk, naturligt sanseindtryk.

Sted: Hjorths Hotel, Kandestederne, Skagen

Dato – efter aftale

Pris – efter aftale

Med Tine

Also taught in English

Det siger vores elever om vores yoga retreats

Hvor heldig kan man være?

Først et yoga – kunst retreat i Indien med intense oplevelser for alle sanser.

Senere et yoga – papirkursus i Frankrig med fordybelse i håndlavet papir, en utrolig meditativ proces.

Fælles for begge var vidunderlig yoga i smukke omgivelser – inspiration og udfordringer på det kulturelle plan, og ikke mindst ideelle rammer for dejligt samvær med skønne og spændende kvinder, hvoraf flere er blevet tætte bekendtskaber.

To uforglemmelige retreats, arrangeret af Tine.

Det bliver ikke bedre.

 

Lone – elev siden 2015

Jeg deltog i et skønt, opbyggende meditativt yoga retreat i efterårsklædte, løvfalds-Tisvilde.

Efter en ekstra travl arbejdsperiode var retreatet balsam for både krop og sjæl

Tak til Tine, fordi jeg fik mulighed for at deltage i en smuk, lærerig og inspirerende weekend, hvor der var god tid og ro til guidning i yoga stillingerne, og rum til at udvide min yoga horisont 

 

Mit ord, som jeg tager med mig videre fra retreatet er:

 

FREDFYLDTHED

 

Henriette S, efterår 2022