Jyotish konsultation – Østlig astrologi

 

Om Jyotish – udnyt din tid, energi og handlinger bedst muligt

Jyotish visdom er en praktisk tilgang til at afdække den såkaldte adṛṣṭa, eller uforudsete eller uafdækkede aspekter af vores liv (karma), gennem et blik på hvorledes planeternes lys skinner på dem. Vi gør det for at forstå, hvordan vi bedst udnytter vores tid, energi og handlinger. Jyotish anvendes den dag i dag over store dele af verden, og er en tradition der stammer fra syd øst asien, udviklet over mange tusind år ved at betragte stjerne himmelen med det blotte øje og baseret på det udvikle en hel videnskab. 

 

Jyotish konsultationen – anvendelse

Kan anvendes til at lindre menneskelig lidelse, og til at give indsigt i et givent personligt aspekt, internt eller eksternt, som afdækkes og ses gennem jyotish linsen.

Livstemaer, som dækkes, kan inkludere f.eks. karriere, profession, finans, relationer, ægteskab, familie, børn, sundhed og helbred, uddannelse, spiritualitet, flytning, rejser, og andre emner, du måtte ønske at bringe op. Din konsultation består af en afslappet, gensidig dialog, og drejer sig ofte om hvordan du kan optimere din energi og dine handlinger – i overensstemmelse med din egen livsbane og dit etiske værdisæt – baseret på en eller flere individuelt udvalgte temaer.

Nedenfor kan du finde læse om tre typer af konsultationer.

1)  Fødselshoroskop (natal reading)

Denne session er din første med Gitte, og er fundamentet for alt potentielt senere arbejde. Det vil sige, den er obligatorisk at tage først.

  • Personlighed
  • Evner
  • Livsformål (dharma) og retning
  • Styrker og svagheder
  • En forståelse af, hvor du er nu i dit livs flow og indikationer på, hvad fremtiden bringer.

 

Pris 1 session (45 min) – 1500 dkk 

2)  Opfølgende konsultation

Denne konsultation er for dig, der allerede har fået lagt dit fødselshoroskop (1) hos Gitte.

Her udforsker vi dine andre vigtige spørgsmål, eller du vil ganske enkelt gerne dykke dybere ned i et bestemt område af dit liv – eller samle op på emner fra en tidligere konsultation.

Denne session kan være gavnlig når du f.eks. skal foretage vanskelige beslutninger i livet i forbindelse med store forandringer.

 

Pris 1 session (45 min) – 1200

 

3)  Fødselshoroskop for dit barn  

Pris 1 session (45 min) – 1500

 

Pris 3 sessioner – 3000  

 

Sådan gør du

Book – Indbetal beløb på konto i Danske Bank – 3409-0010701872 (skriv dit navn & jyotish) & send mail her med dit fulde navn og hvad du har betalt for: tinekramp@vedbaekyoga.com

Tidspunkt for din konsultation aftales derefter direkte med Gitte. Derefter skal du sende en e-mail med dine fødselsdata  – senest 1 uge før din konsultation.

Fødselsdata består af:

  • Dit fulde navn
  • Fødselsdato
  • Fødested
  • Præcist tidspunkt for din fødsel

For at Gitte kan forberede din konsultation er det vigtigt, at hun har et dokumenteret fødselstidspunkt. Prøv derfor at få det fra et trykt, officielt dokument fra f.eks. hospitalet; – f.eks. dit fødselscertifikat, fra din jordemoders notater, fra sundhedsplejersken, eller lign. 

Glæd dig – til en sjældent stor oplevelse

Det siger vores elever om jyotish konsultation 

Efter min session hos Gitte følte jeg mig virkelig set.

Og forstået.

Blødt emballeret i Gittes utroligt fine fornemmelse for at tune ind i hvor jeg er i mit liv.

Anne-Cathrine 

Gitte kan med sin psykologiske baggrund,

astrologiske dybde og kærlige sjæl

vise dig nye veje til fordybelse og selvindsigt.

Hun har mine varmeste anbefalinger.

 

Iwona