Drop-in morgen yoga & havmeditation i klitterne 

Hjorts Hotel – Kandestederne, i uge 29-30

 

Summer Wind & Sea – Hold sommerferie med daglig Iyengar yoga undervisning & Meditation på Hjorts Hotel i Kandestederne – med udsigt til Råbjerg Mile sandklit, vilde blomster og hestefold fra yoga rummet – og med havets evige brusen i forgrunden.

En pragtfuld, naturlig vildskab, frisk vind og sommervarme udgør rammerne omkring et ophold med mulighed for daglig drop-in Iyengar Yoga undervisning, dine egne yogaprivattimer for dig og dine – og meditation i naturen.

Drop-in klasser hver dag for alle – både sommerhusgæster og hotelgæster

Vi udnytter, at sommervarmen gør kroppen mere smidig, og genopdager den gennem enkle hatha yogastillinger. Vi arbejder også med at mærke og forbinde til åndedrættet. Begge dele opbygger ny smidighed, kropsnærhed og energi.

Alle kan deltage i undervisningen, også selvom du ikke har prøvet yoga før – eller du ikke bor på hotellet. Du behøver ikke at booke, du møder blot op lidt i kl 8.

Du vil blive korrigeret og støttet undervejs, og Tine anvender forskellige yogahjælpemider, så du kan opnå optimal effekt at din yogaundervisning. Klasserne tilrettelægges med hensyntagen til de behov, du og de andre fremmødte har.

Undervisning foregår både på dansk og engelsk.

Sådan gør du

Mød op omklædt i god tid i yogarummet – helst i lidt stramtsiddende tøj og på så tom mave som muligt. Tag dig en måtte og sæt eller læg dig stille og meditativt til rette på din måtte – så du kan lande og blive klar til undervisningen.

Vi har måtter og andre yoga hjælpemidler i rummet, men medbring gerne din egen måtte.

Pris og betaling

En klasse koster 125 dkk, og kan betales med MobilePay til Tine før vi begynder.

Privat time i Yoga eller Meditation

Kontakt Tine på 6127 2950, hvis du ønsker at booke en privat time med enten Yoga eller Meditation. Hun underviser gerne enkeltpersoner eller lukkede grupper / familier, etc i yogarummet på hotellet.

Havmeditation i klitterne 

Sammen vandrer vi silent ud i Kanderne efter en kort introduktion, og finder os godt til rette i landskabet til en times havmeditation, hvor vi sanser og indtager naturens rå, berusende kraft. Tine guider os nænsomt gennem enkle mindful meditationsøvelser tilpasset naturen, med et særligt filosofisk tema.

Hvem kan deltage?

Alle kan være med, også selvom du ikke har prøvet at meditere før – eller du ikke bor på hotellet. Eneste must er, at du skal kunne vandre lidt i klitterne.

Pris: 125 dkk, som du betaler på MobilePay til Tine inden, vi går

Aktiviteten gennemføres ved minimum 6 deltagere. Kan også arrangeres for lukkede grupper på min 6 personer

Tilmeld dig til Tine på sms 61 27 29 50 helst dagen inden 

Sådan gør du

Mød op i god tid i receptionen i god tid tid iført påklædning til udendørs ophold nær havet – efter vejret – hvor Tine vil tage imod dig.

Medbring et håndklæde eller tæppe til at sidde på og evt. lidt drikkevand.