Iyengar Yoga & Meditation – Hjorts Hotel – Kandestederne – Skagen

Er du i tvivl om hvor du skal tage hen i sommer, og hvor du kan komme til daglig Iyengar Yoga undervisning?

Måske du overvejer at nyde naturen i Kandestederne med udsigt til Råbjerg Mile?

Kom forbi til Summer Wind and Sea – Iyengar yoga & Meditation på Hjorts Hotel i Kandestederne – med udsigt til Råbjerg Mile sandklit, vilde blomster og hestefold fra yoga rummet – og med havets brusen i forgrunden.

En pragtfuld, naturlig vildskab, frisk vind og sommervarme udgør rammerne omkring et ophold med mulighed for daglig drop-in Iyengar Yoga undervisning og Meditation i naturen.

Iyengar Yoga på Hjorts Hotel – drop-in klasser hver dag

Vi udnytter, at sommervarmen gør kroppen mere smidig, og genopdager den gennem enkle hatha yogastillinger. Vi arbejder også med at mærke og forbinde til åndedrættet. Begge dele giver ny energi.

Alle kan deltage i undervisningen, også selvom du ikke har prøvet yoga før – eller du ikke bor på hotellet.

Du vil blive korrigeret og støttet undervejs, og Tine anvender forskellige yogahjælpemider, så du kan opnå optimal effekt at din yogapraksis.

Undervisning foregår både på dansk og engelsk.

Sådan gør du

Tilmeld dig i receptionen inden timen starter. Her kan de oplyse om tidspunkter for undervisningen, de kan nemlig variere lidt fra uge til uge.

Mød op omklædt i god tid i yogarummet – helst på så tom mave som muligt, og sæt eller læg dig stille og meditativt til rette på din måtte – så du kan lande og blive klar.

Vi har måtter og andre yoga hjælpemidler, men brug gerne din egen måtte, hvis du har den med.

Pris og betaling

En klasse koster 125 dkk, og kan betales med MobilePay før vi begynder.

Yoga undervisning er incl i prisen for Hotellets overnattende gæster.

 

Meditation i klitterne

 

Sammen vandrer vi silent ud i Kanderne efter en kort introduktion, og finder os godt til rette i landskabet til en times havmeditation, hvor vi sanser og indtager naturens rå, berusende kraft. Tine guider os nænsomt gennem enkle meditationsøvelser tilpasset naturen, med særligt filosofisk dagstema. Alle kan være med, også selvom du ikke har prøvet at meditere før – eller du ikke bor på hotellet. Eneste must er. at du skal kunne vandre lidt i klitterne.

Pris: 125 dkk, som du betaler på MobilePay inden vi går

Sådan gør du

Tilmeld dig i receptionen og mød op i god tid iført påklædning til udendørs ophold nær havet – efter vejret. Medbring et håndklæde eller tæppe til at sidde på og evt. lidt drikkevand. 

Privat time i Yoga eller Meditation

Kontakt Tine, hvis du ønsker at booke en privat time med enten Yoga eller Meditation. Hun underviser gerne  enkeltpersoner eller lukkede grupper i yogarummet på hotellet.