Outdoor meditation – Raadvad – 1 tirsdag hver måned

Tirsdage fra kl 16-19 – d. 21. februar, 21. marts, 25. april og 23. maj. Tilmelding til Tine (6127 2950)

Hvorfor?

Hvornår har du sidst siddet stille dybt inde og nede i skovbunden og duftet og lyttet til naturen? I en hektisk hverdag, præget af effektivitet, ambitioner og forandringer, kan vi helt glemme at give os selv tid og mulighed for at finde fodfæste og mærke livet i og omkring os. Og det er jo lige nu, livet er……

Omgivet af naturen – med afsæt i guidede meditationsøvelser, refleksioner, og stilhed træner du din evne til at VÆRE i stedet for at GØRE. I meditationerne, som ligger en tirsdag hver måned, følger du naturens gang slut vinter – sommer. Vi opholder os udendørs uanset vejret.

Det får du – om programmet…

Programmet er møntet på at give dig indre ro, dybde og perspektiv, mulighed for lade op, finde dig selv og styrke det ståsted, du vælger og handler ud fra – ved at genfinde vejen hjem til dig selv. Du vil måske mærke, at evt stress og pres opløser sig, en følelse af indre fylde og forbundethed med livet, hvor åndedrættet og naturen får plads.

Tine guider os gennem meditative øvelser med udgangspunkt i naturen, i hvad tidspunktet kalder på, og efter enkle filosofiske byggestene – særligt inspireret af yogaens visdom om meditation, beskrevet i Yoga Sutras of Patanjali, Vibhuti Pada, 3. bog/del. Det hele er enkelt og med tid til stilhed og kontemplation.

Kom iklædt tøj efter vejrudsigten, og medbring dit eget gode underlag til at sidde i skovbunden på, samt evt lidt at drikke. Tirsdage fra kl 16-19 – d. 21. februar, 21. marts, 25. april og 23. maj. Tilmelding til Tine (6127 2950)

Pris 4 gange – 1300 dkk

Pris per gang – 400 dkk –

Vi sender gerne faktura, hvis din arbejdsgiver betaler.

Med Tine – Book

Also taught in English