Tid til at give slip… og blive helt ny på yoga måtten

 

Jeg underviser i morgenyoga hver dag i næsten 4 uger i sommerlandet – og møder en masse dejlige mennesker på yogamåtten. Her kommer et par glimt fra sommerlivet… på måtten nu hvor vi har passeret 1. august, og det er blevet sensommer.

Denne sommer synes ikke som nogen andre somre, jeg har oplevet. Den er helt sin egen. Masser af skønne moments, med lys, glæde, varme, skyer og regn – og alligevel… så er der et eller andet, der ikke er helt så let som det plejer. Eller er det bare er mig?

Mange her bruger bl.a. ferien på at træne og holde sig i form. Et helt program ligger foran dem i ferien… en ny to-do liste, hvor den forsømte træning fra hverdagen skal indhentes. Men er det ikke ferie? Skal ferien også indeholde pres og to-do lister? Næppe.

Less is more

Sommeren er tid til at give slip, åbne op, give plads,  – arbejde med åndedrættet og enkelhed i stillingerne på yogamåtten. Møde op til yoga hver morgen, fordi det gør dig godt. Møde dig selv på måtten. Det lette og det tunge. Hele dig som du er ligenu. Blive ny. Give slip på alt det, du bringer med dig ind i ferien, i sommerlandet, som du ikke længere behøver bære på. Giv helt slip. Også, når du vender tilbage hjemad. Le det ud. Gå det ud. Græd det ud. Læg det fra dig nu.

Yoga på måtten støtter dig i hver dag at blive ny. Mærk dig følelsen i kroppen. En helt særlig, ubeskrivelig sødme, som stråler indefra og ud. Lyset i dine øjne og fra dit nye løftede bryst. 

 

Find din drømmefanger

Læg din gamle, trange pubbe fra dig og spred dine nye, smukke, farvestrålende vinger ud.

Find drømmefangeren frem. Skriv dine drømme ned. Lev dem ud.

Måske du melder dig til yoga igen, når du er tilbage?  

Tak til alle jer, der kom til yoga i sommerlandet.

Gjorde og fortsat gør min sommer hel og nuanceret og nær og fantastisk.

 

Med ønsket om en varm, vidunderlig, farverig sensommer til

Alle.

Alle.

Alle mennesker på denne, vores smukke, helende planet.

 

Namaste,

Tine Lassenius,

Vedbæk Yoga